My Image

Zoft Zircus AS

Members for foreninger og lag

… informasjon om nedlasting og oppstart av Members


Installasjon
Gå til nedlasting (knapp nederst på denne siden). Klikk «Members for Mac» eller «Members for Windows» avhengig av hva slags datamaskin du har.

Du laster da ned en fil som legger seg i din mappe for nedlastinger. Fila er komprimert. Denne fila dobbeltklikker du slik at den dekomprimeres og du får fram installasjonsprogrammet. Start installasjonsprogrammet og følg instruksjonene som kommer på skjermen.

Du kan få en advarsel fra ditt sikkerhetssystem. Den skal du ikke bry deg om.

Etter installasjon er du klar til å begynne å legge inn data.

Start Members
Når du har lastet ned og installert kan du starte Members med snarveien/aliaset på skrivebordet. På vei inn i programmet får du muligheten til å legge inn foreningens navn. Vi anbefaler at du gjør det — selv om det ikke er helt nødvendig.

Når du kommer til sirkusdirektøren kan du begynne å legge inn data under info. Du kommer dit med knappen oppe til venstre på startsiden (INFO).

Du legger inn grunndata som adresse, telefonnummer, kontaktperson, organisasjonsnummer (om du har) osv. Deretter fortsetter du med konti eller medlemmer. Du kan ikke legge inn bilag før du har opprettet konti.

Etter start • Sjekk
Etter installasjon anbefaler vi at du sjekker stien til datafila. Datafila skal ligge i mappen «Members data» som ligger inne i mappen «Members» som skal ligge i din mappe «Dokumenter» (eller «Mine dokumenter»). Andre konstellasjoner er mulig, men dette er standardkonstellasjonen som vi anbefaler.

Gratisversjon
Du kan bruke Members gratis opp til 40 medlemmer. Denne gratisversjonen kan selvfølgelig også brukes for å teste Members. Gratisversjonen er identisk med betalt versjon. Du kan oppgradere til betalt versjon senere. Du mister ikke data ved oppgradering.

Support
Du kan få hjelp på telefon, e-post eller via Skype (gjelder gratisversjon også). Vi yter support på dagtid, om kvelden og i helgene. Dersom vi har anledning.

Det er hjelpesider til alle skjermbilder. Bare klikk det litte spørsmålstegnet på siden.

Stacks Image 881
Stacks Image 883
Stacks Image 885

Kan lastes ned på datamaskin. Ikke mobil eller lesebrett!